Over mij

“Schoonheid gaat om het uitstralen van rust, kracht, gezondheid en aanwezigheid.”

Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor de schoonheid van de mens. Wat maakt iemand mooi? Wat maakt iemand uniek? Wat maakt dat iemand jouw aandacht trekt? Deze vragen leidden mij naar verschillende opleidingen in de uiterlijke verzorging: ‘MBO allround schoonheidsspecialiste & HBO huidtherapie’. Hier leerde ik schoonheid van buitenaf te bekrachtigen en huidproblemen aan te pakken.

Mede door reizen die ik heb gemaakt en de mooie mensen die ik daar heb ontmoet, ging ik anders aankijken tegen schoonheid. Schoonheid is sindsdien voor mij geworden: Het laten zien van je echte zelf.  Dit kan zich uiten in het uitstralen van rust, kracht, gezondheid en aanwezigheid. Voeding, natuurlijke huidverzorging, yoga, meditatie, massage en energetisch werk zijn sindsdien een belangrijke rol gaan spelen in mijn leven. In de afgelopen jaren heb ik mij mogen verrijken met een Meditative Flow Yoga opleiding in India, de Yin Yoga opleiding in Amsterdam en de Kundalini Yoga opleiding in Drenthe.

In het binnen- en buitenland heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Tot mijn achtergrond behoren onder andere ontspanningsmassage, reiki, shiatsu en rebalancing massage.

Met de kennis van deze opleidingen in combinatie met mijn fijngevoeligheid, begeleid ik mensen naar een plek van stilte in zichzelf. Het is mijn missie om mensen te laten vertragen, gedachten uit te schakelen en te kijken wat er ontstaat vanuit die diepe ontspanning. De verbindende factor tussen alles wat ik doe, is rust

Ik streef er altijd naar een veilige atmosfeer te creëren vanwaaruit iemand kan ontspannen en zich kan overgeven aan het moment in het hier en nu.

massage-heemstede-haarlem

Achtergrond

MBO Allround Schoonheidsverzorging – Nova en ID college – Haarlem & Leiden
HBO Huidtherapie – Haagse Hogeschool – Den Haag
Bindweefselmassage – Hannah – Voorthuizen
Meditative Flow Opleiding – Shri Kali Ashram – India
Yin Yoga Opleiding – Yoga Garden – Amsterdam
Kundalini Yoga Opleiding – Lifestyle Studio – Drenthe
Adjustments workshop – Jose de Groot – Utrecht
Ontspanningsmassage – Nova college – Haarlem
Reiki – Helena van Dansik – Haarlem
Rebalancing massage level 1 – Praktijk Nirav – Diemen

massage-heemstede-haarlem
massage-heemstede-haarlem

MBO Allround Schoonheidsverzorging – Haarlem & Leiden
HBO Huidtherapie – Den Haag
Bindweefselmassage – Voorthuizen
Meditative Flow Opleiding – India
Yin Yoga Opleiding – Amsterdam
Kundalini Yoga Opleiding – Drenthe
Adjustments workshop – Utrecht
Ontspanningsmassage – Haarlem
Reiki – Haarlem
Rebalancing massage level 1 – Diemen

Neem contact op of boek een afspraak